INGATLAN

 

INGATLANT VÁSÁROLNA?

Jó helyen jár, adatbázisunkban ugyanis jelenleg mintegy 130 ezer ingatlan érhető el egy helyen. Segítünk megtalálni az álomlakást, a vágyott házat, majd – igény szerint – teljes körű támogatást nyújtunk a beköltözésig. Megoldjuk az értékbecslést, az energiatanúsítvány elkészítését, a hiteltanácsadást és hitelközvetítést, elkészítjük az adásvételi szerződést, elvégezzük a földhivatali ügyintézést, és akár lakberendezési szakértőt is biztosítunk. Ha a megvásárolt ingatlant bérbe adja, érdemes visszatérnie a szakszerű bérleti szerződésért.

INGATLANT ÉRTÉKESÍTENE?

Bízzon meg bennünket, és mi jó eséllyel találunk vevőt, hiszen óriási adatbázisunknak köszönhetően sokan olvassák hirdetéseinket. Lehet, hogy köztük van az az érdeklődő is, aki épp az Ön ingatlanát keresi!

INGATLANSZERZŐDÉST KÖTNE?

Abban az esetben is állunk rendelkezésére, ha ingatlanforgalmazási szolgáltatásunkat nem kívánja igénybe venni, de szeretne adásvételi, ajándékozási, bérleti vagy más ingatlanszerződést kötni.

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és küldjön üzenetet akár a lehneringatlan@mik.hu e-mail címre, akár ügyvédi honlapunkon vagy ingatlanirodai oldalunkon keresztül!

 

További információkért keresse fel ingatlanirodai weboldalunkat:   LÉHNER INGATLAN

 

ingatlan, adásvétel

Töltse le a kívánt anyagot!

Jogi alapismeretek devizahiteleseknek - letöltés

Lakásbérleti kisokos - letöltés