FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

 

A jelen Felhasználási feltételek a Dr. Léhner Ügyvédi Iroda (a továbbiakban: Üzemeltető) által üzemeltetett http://drlehner.hu weboldal (a továbbiakban: Weboldal) szolgáltatásai igénybevételének feltételeit tartalmazza.

Felhasználónak minősül a Weboldal látogatója, illetőleg mindenki, aki a Weboldal bármely szolgáltatását igénybe veszi (a továbbiakban: Felhasználó). Amennyiben a Felhasználó a Weboldal bármely szolgáltatásának használatát megkezdi, elfogadja a jelen Felhasználási feltételeket. Az Üzemeltető bármikor jogosult a Felhasználási feltételek módosítására. A módosításról a Weboldal nyitóoldalán közzétett rövid felhívásban tájékoztatja a Felhasználókat. A módosítást követően bármely szolgáltatás használatával a Felhasználó elfogadja a Felhasználási feltételek módosítását.

1.) A Weboldalon található tartalom az Üzemeltető szellemi tulajdonát képezi, amely szerzői jogvédelem alatt áll a 1999. évi LXXVI. törvény rendelkezései szerint, és előzetes írásbeli engedély nélkül semmilyen formában nem használható fel. A Weboldalon található összes tartalom utánközlése csak az Üzemeltető előzetes írásbeli engedélyével, a forrás aktív linkkel a Weboldalra mutatóan történő megjelölésével lehetséges. A Weboldal bármely tartalmának megváltoztatása, engedély nélküli utánközlése, bevételszerző tevékenységre való felhasználása jogellenes. A Weboldal egyes részeit a Felhasználó kizárólag saját felhasználás céljából a merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja.

A Weboldal tartalmának bármilyen jogellenes felhasználása kötbér-fizetési kötelezettséggel jár. A kötbér összege napi 250.000,- Ft, azaz Kettőszázötvenezer forint.

2.) Amennyiben bármely természetes vagy jogi személy a saját weboldalán a Weboldalra (vagy bármelyik elemére) mutató linket kíván elhelyezni, azt kizárólag az Üzemeltetővel való megállapodás alapján jogosult megtenni.

3.) Az Üzemeltető elhelyezhet a Weboldalon mások által üzemeltetett weboldalakra mutató linkeket. Amennyiben az Üzemeltető tudomást szerez arról, hogy a linkelés harmadik személyek jogait vagy a hatályos jogszabályokat sérti, a linket haladéktalanul eltávolítja a Weboldalról. Ezen felül az Üzemeltető az általa használt linkek, illetve az általuk elérhető weboldalak tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal.

4.) A Weboldal tartalma tájékoztató jellegű, annak felhasználása konkrét, egyedi ügyekben további kiegészítő tanácsadás igénybevétele nélkül nem javasolt. Erre tekintettel a Weboldalon hozzáférhető tartalom (ideértve a Weboldal működése során használt szoftvert is) pontosságáért, aktualitásáért, teljességéért és az ezzel kapcsolatos közvetlen vagy közvetett károkért az Üzemeltető nem felel, ugyanakkor törekszik a Weboldalon található információk folyamatos frissítésére. A Weboldalon megjelenő információk és adatok saját célú felhasználása kizárólag a felhasználó felelősségére történhet.

5.) A Felhasználó az általa használt szoftver- és hardvereszközök aktualitásáért és alkalmasságáért önmaga felel.

6.) A Felhasználó köteles tartózkodni minden olyan tevékenységtől, amely a Weboldal működését, vagy az azon kínált szolgáltatások működését veszélyezteti, zavarja vagy lehetetlenné teszi, valamint tilos hozzáférnie olyan adatokhoz, melyek hozzáférésére nem jogosult.

7.) E-mail címe és neve megadásával a Felhasználó beleegyezik, hogy a megadott e-mail címére az Üzemeltető elektronikus üzeneteket küldjön. A Felhasználó bármikor letilthatja az elektronikus üzenetek fogadását, a hírlevélről bármikor leiratkozhat. A megadott adatok kezeléséről részletesen az Adatkezelési tájékoztató rendelkezik.

 

Impresszum:

Az Iroda neve: Dr. Léhner Ügyvédi Iroda
Irodavezető ügyvéd: dr. Léhner Zsuzsanna
Nyilvántartó szerv: Budapesti Ügyvédi Kamara
Nyilvántartási szám: 3780
Adószám: 18276596-1-43
Székhely: 1094 Budapest, Balázs B. u. 15-21. 5/1.
Bankszámla: MagNet Bank 16200106-11535276
IBAN: HU76 1620 0106 1153 5276 0000 0000
BIC (SWIFT): HBWEHUHB
Felelősségbiztosítás: MÜBSE 55999-02184
Telefon: +36(1) 210 0183
Mobil: +36(30) 822 3964
E-mail: info@drlehner.hu
Tárhely-szolgáltató: Tárhelypark Kft.

Töltse le a kívánt anyagot!

Jogi alapismeretek devizahiteleseknek - letöltés

Lakásbérleti kisokos - letöltés